Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Stripster Antwerpen
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Vuurspuwer Artiesten BrandNewParty.

Wilt u een vuurspuwer huren? StageHeat maakt shows met vuurspuwers. Onze jarenlange ervaring en uren aan in-house training maakt onze vuurartiesten de beste van Nederland en België. Zoek niet verder! Onze multidisciplinaire artiesten kunnen naast vuurspuwen ook nog een heleboel andere leuke tricks met verschillende vuurtools. Alleen de beste artiesten geselecteerd op stage appearance en kunde.  De vuurspuwer is in thema act of als freestyle act in te zetten voor een divers publiek.

No promo1. PROMO. jongleur. title.

DE LEUKSTE. EN VOORDELIGSTE. DUELLING. PIANOSHOW. VAN. NEDERLAND? 100 % FEEST avondvullend voor maar 895.00. Terug naar hoofdmenu Terug naar entertainment. emillio Floris voetbal jongleur Stijn vistazo vuuracts Niels duinker. in heel Nederland Belgie. zing mee, dans mee., verzoekjes.alles kan. KLIK HIER.

Vuurspuwer inhuren

Vanaf 1980 ben ik werkzaam geweest in het circus als Fakir, Vuurspuwer en met een Spectaculaire Vuurshow. In 30 jaar rondreizen met diverse circussen heb ik veel geleerd en gezien te hebben in mijn vakgebied. Nu is de tijd gekomen mijn kennis en ervaring te delen in de populaire vorm van de Workshop Vuurspuwen. Altijd een succes bij vrijgezellenfeesten, maar deze worden ook vaak besproken door bedrijven voor personeelsfeesten of teambuilding dagen. Nu ben ik eigenaar van Vuurspuwer.com en werk vanuit mijn huis in de Achterhoek. Dit maakt mij uitermate flexibel, waardoor ik naar alle uithoeken van Nederland, maar ook Duitsland en België kan verplaatsen met mijn eigen attributen en zelfs geluid, mocht dat nodig zijn. U kunt kiezen uit 1 van de vuurspuwers of een combinatie van 2 of meer vuurspuwers, m/v. U kunt zelf uw wensen in de kledingstijl aangeven. Dit kan voor mij in een chique zwart pak, mijn Fireman pak of mijn jas met gouden ornamenten. Voor de dames zijn ook verschillende stijlen aan te geven. Uiteraard kunnen wij in overleg ook verschillende items helemaal naar uw wensen voor u combineren. Ik maak altijd een offerte op maat voor particulieren en bedrijven.

Xclusive Vuurspuwer Xclusive-bookings.nl.

Een enerverende vuurshow door onze vuurspuwer. Onvergetelijk spectakel om uw evenement of feest een vlammend begin, einde of entreact te geven. Een weergaloze vuurspuwer show, vooral op podia op de muziek van de aanwezige dj zal dit een grote show worden!

vuurspuwer WikiWoordenboek.

vuurspuwer m 1. beroep artiest die vuur uit zijn mond laat komen, vaak ook iemand die brandende toortsen kan doven in zijn mond. De vuurspuwer geeft een zeer spectaculaire voorstelling met grote vlammen, maar het lijkt mij vooral een heel gevaarlijk vak vooral als je het nog moet leren.

Show vuurspuwer gaat helemaal fout: club in brand video.

Het plafond vatte vuur toen de vuurspuwer een grote vlam blies. Op amateurbeelden is ze zien hoe de vlammen zodanig hoog reikten dat ze het plafond van het gebouw in lichterlaaie zetten. De vuurspuwer probeerde nog te verhinderen dat het vuur zou uitbreiden, maar tevergeefs.

Vuurspuwer uit Holland Got Talent komt naar Biddinghuizen en Swifterbant DeDrontenaar.nl.

De vuurspuwer komt naar beide dorpen met een show, waarin hij ook de kinderen betrekt. In een half uur laat hij zien wat hij allemaal kan met vuur. In het donker is dat natuurlijk extra spectaculair, weet Dennis van der Zee.

 

Partners

Striptease huren

Ivy en haar mannelijke en vrouwelijke collega’s  uit Antwerpen brengen erotisch entertainment van Topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, Ladies night … een stripper huren kan hier onmiddellijk. Geef uw feest een onvergetelijke ervaring mee en kies voor een van  onze strippers